Kuva: Turun yliopistosaatiö

Idyllinen Saarenmaa kutsuu lomailijaa

Turun yliopiston henkilökunta, eläkeläiset ja yhteistyökumppanit voivat vuokrata Saarenmaan yliopistokeskuksesta huoneen tai vaikka koko talon.

Saarenmaan yliopistokeskus on erinomainen lomanviettopaikka aivan Kuressaaren keskustassa. Läheltä löytyy uimaranta, leikkipaikkoja, ravintoloita, ulkoilureittejä, kylpylöitä, golfkenttä, piispanlinna ja muita kulttuurikohteita.

Päärakennuksen huoneet ovat varattavissa toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Rakennuksessa on useita hotellitason makuuhuoneita ja aamiaiskäyttöön yhteinen tila. Juuri peruskorjattu ja hyvin varusteltu piharakennus on käytössä koko vuoden.

Anglan tuulimyllyt, Kaalin meteoriitti ja Sörven majakka vierailukohteina

Kesän aikana suomalaiset vapaaehtoiset ottavat Turusta saapuvat vieraat vastaan ja opastavat kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Pihasauna on lämpimänä aina tarpeen mukaan.

Saarenmaalta löytyy paljon mielenkiintoisia kohteita, kuten Anglan tuulimyllyt, Kaalin meteoriitti ja Sörven majakka.

Matka Tallinnasta Kuressaareen on 217 kilometriä ja kestää noin neljä tuntia. Mantereen ja Saarenmaan välinen matka kuljetaan lautalla.

Hinnat, kuvat ja muu lisätieto: http://www.utu.fi/fi/yksikot/yliopistosaatio/kulttuurikohteet/saarenmaan-yliopistokeskus/

Tietoa Saarenmaasta: http://www.visitsaaremaa.ee/fi

Vuoden 2015 lomavaraukset kannattaa tehdä jo nyt! Tutustu em. sivuihin ja tee varaus sähköpostitse osoitteeseen saarenmaa@utu.fi