Liity jäseneksi

TYHYn jäseneksi voit liittyä ammattiliitto Pron www-sivuilla,  https://proliitto.fi/fi kohdassa LIITY JÄSENEKSI.

TYHY:n pääluottamusmies (Ann-Mari Hirvonen, anmahi@utu.fi, 040-170 8883), Tyhyn sihteeri ja jäsenrekisterinhoitaja Minna Ketola,  luottamusmiehet, varaluottamusmiehet ja hallituksen jäsenet vastaavat kaikkiin jäsenyyttä koskeviin kysymyksiin sekä antavat tarkempia ohjeita.

Ilmoita muuttuneet tietosi

Jos jäsenyystietoihisi tulee muutos, ilmoita siitä välittömästi  ammattiliitto Prohon, liiton www-sivujen kautta ja Tyhyn jäsenrekisterin hoitajalle, Minna Ketolalle. Ilmoitettavia syitä ovat mm. nimen- ja osoitteenmuutokset, kaikki syyt jotka johtavat palkanmaksun keskeytykseen; kuten irtisanominen, lomautus, pitkäaikainen palkaton sairasloma, äitiysloma, vuorotteluvapaa, palkaton virkavapaus, eläkkeelle siirtyminen.

Jäsenmaksut

Jäsenyyden säilyttäminen edellyttää jäsenmaksun säännöllistä suorittamista oletpa sitten työssä, työtön, opiskelija, hoitovapaalla tai muusta syystä palkattomalla vapaalla.

Jotta välttyisit turhilta jäsenmaksutiedusteluilta tai pahimmassa tapauksessa jäsenyytesi katkeamiselta on tärkeätä, että pidät tietosi ajantasalla.