Toukokuu2017 212

Tallinnassa 25.-26.5.2017

Aurinkoista katunäkymää vanhassa kaupungissaRyhmäkuvaTallinnassa taas!

Aurinkoisena helatorstaina lähdettiin jälleen iloisella joukolla perinteiselle Tallinnan matkalle. Kuljettajana oli meille tutuksi tullut, asiansa osaava Hannes.   Laivamatka kului mukavasti buffet-ruokailussa, ostoksillakin ehdittiin käydä.

Koska matkustajatiedot oli toimitettu hotelliin etukäteen, sujui hotelliin kirjautuminen nopeasti. Iltapäivällä lähdimme tutustumaan Teletorniin, jossa suomenkielinen opas kertoi mielenkiintoisesta ja värikkäästä Teletornin ja Viron historiasta.

Perinteitä kunnioitettiin myös perjantaina käymällä Super Alkossa tuotehankinnoilla. Onneksi matkustajia oli vain noin puoli bussillista, kaikkien hankinnat mahtuivat mukaan, eikä bussiin tullut liikaa painolastia.

Ennen laivan lähtöä ehdittiin vielä tutustua Tallinnan ostoskeskuksiin, joista löytyi runsaasti tavaraa, jota ei aiemmin tiennyt tarvitsevansakaan.

Paluumatka hujahti myös buffet-ruokaillen, ja linja-autossa oli tunnelmaa, niinkuin aina.

Iloinen, ihana reissu jälleen, kiitos kaikille mukana olleille, etenkin suloisille Nealle ja Idalle (äidille ja isälle myös). Ja bussissa esitettyjen toiveiden johdosta taidamme toteuttaa Tallinnan reissun ensi vuonnakin!

Matkakertomuksen kokosi Helena

TeletorniToukokuu2017 303Työvaatenäyttely