Liity jäseneksi

TYHY:n pääluottamusmies (Ann-Mari Hirvonen, anmahi@utu.fi, 040-170 8883), luottamusmiehet, varaluottamusmiehet ja hallituksen jäsenet vastaavat kaikkiin jäsenyyttä koskeviin kysymyksiin sekä antavat tarkempia ohjeita. Lomakkeen kaikki kohdat on täytettävä huolellisesti. Jäsenyyttä hakeva allekirjoittaa ja palauttaa lomakkeen Tyhyn jäsenrekisterin hoitajalle Anne Saarenpäälle, email: ansaare@utu.fi tai pääluottamusmiehelle, Ann-Mari Hirvonen, email: anmahi@utu.fi

Lomakkeessa jäseneksi hakeva antaa valtakirjan jäsenmaksun perintään palkanmaksun yhteydessä. Jäsenmaksun suuruus on 1,25% (v. 2022) bruttopalkasta, sisältää työttömyyskassamaksun ja on kokonaan verovähennyskelpoinen. Jäseneduista saat lisätietoja omalta sivultaan. Toimita jäsenmaksun perintävaltakirja joko jäsenrekisterin hoitajalle tai pääluottamusmiehelle.

TYHY:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Jäsenyys ja jäsenedut alkavat siitä päivästä, kun henkilö on hyväksytty ja rekisteröity liiton jäseneksi.

Täytä henkilötietosi huolellisesti lomakkeeseen. Tarvitsemme henkilötunnuksesi verottajaa ja työttömyyskassaa varten. Palvelussuhdetietoja tarvitsemme edunvalvonnassa. Antamasi tiedot tallennetaan PRO:n jäsenrekisteriin.

Allekirjoituspäivämäärä on tärkeä! Huomaa, että jäsenyytesi ei voi alkaa ennen allekirjoitus-päivämäärää! Työttömyysturvan kannalta on tärkeätä, että hakemus on yhdistyksesi edustajalla seitsemän (7) päivän kuluessa allekirjoituspäivämäärästä. Huomaa markkinointirasti! Lopuksi ota itsellesi kopio jäsenhakemuksesta.

Ilmoita muuttuneet tietosi

Jos jäsenyystietoihisi tulee muutos, ilmoita siitä välittömästi jäsenrekisterin hoitajalle, Anne Saarenpäälle. Ilmoitettavia syitä ovat mm. nimen- ja osoitteenmuutokset, kaikki syyt jotka johtavat palkanmaksun keskeytykseen; kuten irtisanominen, lomautus, pitkäaikainen palkaton sairasloma, äitiysloma, vuorotteluvapaa, palkaton virkavapaus jne.

Jäsenmaksut

Jäsenyyden säilyttäminen edellyttää jäsenmaksun säännöllistä suorittamista oletpa sitten työssä, työtön, opiskelija, hoitovapaalla tai muusta syystä palkattomalla vapaalla.

Jotta välttyisit turhilta jäsenmaksutiedusteluilta tai pahimmassa tapauksessa jäsenyytesi katkeamiselta on tärkeätä, että pidät tietosi ajantasalla.